Auto’s voor inkoopprijzen tijdens de online kortingsdagen van Auto Traa

Van onze partner Zondag 03 Januari 2021
Auto Traa start het nieuwe jaar goed met de extra online kortingsdagen waarin telkens een auto wordt aangeboden voor de inkoopprijs. Dit zijn speciaal geselecteerde occasions.

Auto Traa biedt hiermee de kans om deze auto’s voor ongekende lage prijzen aan te kunnen schaffen. Uiteraard met de garantie en service zoals de klanten gewend zijn. De auto wordt volledig rijklaar gemaakt. Deze speciale inkoopprijs geldt voor 48 uur.

De online kortingsdagen van Auto Traa gaan komende donderdag 7 januari van start.

Op donderdag- en zaterdagochtend om 9.00 uur wordt de 48-uurs aanbieding op de website en Facebookpagine getoond. Het verkoopteam is dan telefonisch bereikbaar, maar ook per mail of via WhatsApp-videobellen.

☎️ 024- 373 31 31
📲 06-82805088 (Whats App)
📧 verkoop@auto-traa.nl


  

Kijk voor meer informatie op:
https://www.auto-traa.nl/


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.