Voertuig volledig uitgebrand aan Staddijk

Lars Schwachöfer Vrijdag 01 Januari 2021
Gisteravond kreeg de brandweer omstreeks 21.30 uur melding van een buitenbrand op een parkeerplaats aan de Staddijk. Een voertuig bleek volledig uitgebrand.

Voorbijgangers zagen een brand op een parkeerplaats aan de Staddijk en alarmeerden de brandweer. Omdat de brandweer meerdere meldingen van buitenbranden door de stad kreeg, werd er van deze buitenbrand geen spoedmelding van gemaakt. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek een voertuig in de hoek van de parkeerplaats volledig uitgebrand.

Om wat voor type voertuig het gaat, is niet bekend.. Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De politie onderzoekt de zaak.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.