Brand in voertuig bij politiebureau van Schuylenburgweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 01 Januari 2021
Gisteravond woedde omstreeks 23.30 uur een voertuigbrand op het terrein van het politiebureau aan de van Schuylenburgweg. De brandweer bluste de brand.

De bus stond op de binnenplaats van het politiebureau aan de van Schuylenburgweg, met de voorzijde tegen het hek geparkeerd. De bus vatte aan de voorzijde vlam. De aanwezige agenten, bijna allen hondengeleiders, brachten de andere voertuigen in veiligheid. Of de diensthonden in deze voertuigen zaten, is niet bekend.

De brandweer bluste de brand. Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. De bus is geen politievoertuig, maar van een medewerker van de facilitaire dienst.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.