Auto uitgebrand in Pastoor Zegerstraat

Van onze redactie Donderdag 31 December 2020
Vanavond ontstond even voor 22.00 uur brand in een geparkeerde auto aan de Pastoor Zegerstraat. De politie doet onderzoek.

Omwonenden ontdekten de brand en alarmeerden de brandweer. De politie was snel ter plaatse en hield omstanders op een veilige afstand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de auto in lichterlaaie. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. Ook een ernaast geparkeerde auto raakte beschadigd door de brand.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Agenten spraken met getuigen en de eigenaresse van de auto, en noteerden verklaringen. De auto's zijn afgezet met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto's.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.