[Video] Jaaroverzicht 2020 Nieuws uit Nijmegen

Van onze redactie Donderdag 31 December 2020
Coronajaar 2020 zit er bijna op, het was een bizar jaar. Geen festivals, geen evenementen en vooral veel corona-gerelateerd nieuws. Ondanks dat toch bijna 1000 nieuwsberichten uit de oudste stad van Nederland, slechts 100 minder dan in 2019.

In dit jaaroverzicht een selectie van hoogte- en dieptepunten, bijzonder nieuws en alledaagse nieuwsfeitjes. Alle artikelen zijn terug te lezen op onze website en natuurlijk ook op onze social media-kanalen. Vergeet ook zeker niet onze columns, prachtige verhalen om thuis van te genieten in de luie stoel.

De redactie van Nieuws uit Nijmegen wenst iedereen een fijne en vooral rustige jaarwisseling en een gezond en coronavrij 2021!
 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.