Kerstsprookje Kinderboerderij De Goffert gaat online

Van onze redactie
14 december 2020
De opnames van het kerstsprookje van Kinderboerderij De Goffert zijn inmiddels afgerond en de eerste aflevering gaat komende maandag 21 december online. De filmserie is een volwaardig digitaal alternatief voor het traditionele kerstsprookje van de Nijmeegse kinderboerderij, dat dit jaar vanwege corona helaas niet kan doorgaan.
Nick Albers, beheerder van de kinderboerderij, liet zich inspireren door de verbeeldingskracht van films en video’s en nam het initiatief om een eigen filmserie te produceren. Dit jaar dus geen trollen, feeën, engelen en muzikanten op het terrein van Kinderboerderij De Goffert, maar wel een super vette filmserie. De serie werd de afgelopen weken opgenomen en is een soort van digitale rondgang in de sprookjeswereld zoals kinderen die kennen van het jaarlijkse kerstsprookje.

De eerste aflevering van de vierdelige serie is vanaf maandag 21 december te bekijken op de website van Kinderboerderij De Goffert. Dinsdag 22 en woensdag 23 december verschijnen afleveringen 2 en 3 en op kerstavond 24 december volgt de spannende slotaflevering van het kerstsprookje. 

Kinderboerderij De Goffert wordt gerund door vrijwilligers en is volledig afhankelijk van donaties. Meer informatie hierover op de website van Kinderboerderij De Goffert onder donaties.

 


Dit bericht delen:

Advertenties