Concertgebouw De Vereeniging stelt vleugel beschikbaar voor kerstboodschap

Van onze redactie
11 december 2020
Concertgebouw De Vereeniging stelt een aantal dagen de vleugel op het podium van de Grote Zaal beschikbaar voor pianisten (beginners of gevorderden, jong of oud) die een nummer willen opnemen. Professionele technici zorgen ervoor dat het muziekstuk in de concertzaal goed te horen is en mooi op beeld komt.
De Vereeniging wil met deze geste een bijdrage leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in deze bijzondere periode. Vanwege de coronamaatregelen is het vaak niet mogelijk om kerst te vieren samen met ouders, opa en oma of vrienden. Met een muzikaal optreden kan men de afwezigen een hart onder de riem steken.

Deelnemers ontvangen na afloop van De Vereeniging een link naar het eigen optreden in De Vereeniging. Deze link kan men als kerstboodschap doorsturen naar familieleden, vrienden of kennissen die men nu door Corona niet kan zien. Zo is iedereen toch een beetje bij elkaar: muziek biedt troost, verbindt en maakt het leven een stukje lichter.

Pianisten die interesse hebben kunnen zich opgeven tot vrijdag 18 december. Er is nog plek op zaterdag 19 december en maandag 21 december. Deelnemers krijgen elk een half uur de tijd voor een opname. Opgeven kan via een email aan Lieke Jordens: l.jordens@sedv.nl.

Uiteraard worden tijdens de opname de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.

Dit bericht delen:

Advertenties