Huis voor de Binnenstad introduceert de IntoNijmegen cadeaubon

Van onze redactie
8 december 2020
Om de ondernemers in de binnenstad te helpen extra inkomsten te generen in deze zware tijden, introduceert het Huis voor de Binnenstad de IntoNijmegen cadeaubon.
Het is voor ondernemers in de binnenstad lastig om omzet te maken. Straten en winkels mogen niet vollopen en sommige bedrijven zijn zelfs gedwongen gesloten. Door de onlineverkoop van de nieuwe cadeaubon hopen de winkeliers extra omzet te generen.

Bedrijven en organisaties die solidair zijn met de lokale middenstand kunnen de bonnen aanschaffen, bijvoorbeeld als cadeau voor hun medewerkers. Deze bonnen kunnen twee jaar lang gespendeerd worden bij alle deelnemende ondernemers in het centrum. Zo wordt de drukte in de winkelstraten gespreid en een stukje eindejaars omzet gered. Er is al voor tienduizenden euro's aan bonnen besteld.

Elke ondernemer kan bonnen aanschaffen via de website van Into Nijmegen. Winkeliers of horeca ondernemers in Nijmegen die gratis willen meedoen aan de actie kunnen zich aanmelden op de website van het Huis voor de Binnenstad.

 


Dit bericht delen:

Advertenties