ROVINIJ zoekt financieel medewerker v/m voor 20-24 uur per week

Van onze partner
8 december 2020
ROVINIJ staat sinds 1990 bekend als een regionaal werkende zakelijke dienstverlener. Een deel van de activiteiten van de organisatie bestaat (óók) uit het adviseren van opdrachtgevers en het verzorgen van personeelszaken en financiële administraties daarvan. Voor specifiek deze werkzaamheden zoeken zij een Financieel medewerker.
ROVINIJ zoekt

In deze functie word je verantwoordelijk voor de boekhouding van een aantal opdrachtgevers. Te denken hierbij valt aan het controleren van administraties en waar nodig het verwerken en consolideren ervan en het verzorgen van belastingaangiften (BTW en VPB). Daarnaast adviseer je opdrachtgevers aan de hand van de periodieke rapportage(s) evenals op het gebied van verzekeringen, personeelszaken en investeringen.

Functie-eisen

— De zwaarte van de functie vereist een HBO-werk- en denkniveau;
— Je hebt 5 tot 10 jaar relevante ervaring (bij voorkeur opgedaan op een accountants- of administratiekantoor);
— Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
— De woorden teamplayer, resultaatgericht denken, proactiviteit en stressbestendigheid

passen jou als geen ander.

ROBINIJ biedt

— Bij ROVINIJ krijg je veel ruimte om je werkzaamheden op je eigen manier in te richten. Initiatieven worden gestimuleerd en waar mogelijk gefaciliteerd. Je werkt zowel zelfstandig als in een team met leuke collega’s.
— Een deel van de tijd zal thuis worden gewerkt; dit wordt volledig gefaciliteerd.

Informatie

Locatie: Nijmegen
Opleidingsniveau HBO
Aantal uren: 20-24

Selectieprocedure

Heb je belangstelling voor deze functie, neem dan contact op met Lotte Smeets (Manager Operationele Zaken) via 024 3606222 of stuur je sollicitatie ter attentie van haar naar mail@rovinij.nl. Geef aan waarom je binnen deze beschrijving denkt te passen, wat je eventueel nog meer wilt weten en waarom ROVINIJ met jou kennis mogen maken.


Dit bericht delen:

Advertenties