FC Peuter Profs: Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

Van onze redactie
6 december 2020
Op zondag 20 december organiseert FC Social Works onder de noemer FC Peuter Profs een open dag voor de allerkleinste voetballers in de O.C. Huismanhal op Sportpark De Dennen.
De kinderen gaan in twee leeftijdsgroepen (2-3 en 4-7 jaar) op hun eigen niveau aan de slag met de basale voetbal skills. Zij worden door ervaren trainers geholpen met de eerste stapjes op het voetbalveld. De organisatie achter FC Peuter Profs is in Nijmegen al jaren actief binnen het zaalvoetbalonderwijs onder de noemer Futsal Chabbab.

FC Social Work wil vanuit haar sociale instelling er graag voor zorgen dat iedereen mee kan doen. Ook kinderen uit gezinnen met lagere inkomens moeten kunnen sporten. Daarvoor zijn ze aangemeld bij Stichting Leergeld. Zij zorgen ervoor dat dit kosteloos kan. Ook in 2021 is FC Peuter Profs daarin vertegenwoordigd.

Aanmelden voor de open dag kan via de speciale aanmeldpagina op de website of door een e-mail te sturen naar info@fcpeuterprofs.nl onder vermelding van je telefoonnummer en de geboortedatum van je kind.

Peuters van 2 en 3 jaar zijn vanaf 10.00 uur welkom en de activiteiten voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 11.00 uur. Sportpark De Dennen is gevestigd aan de Dennenstraat 25.

Kijk voor meer informatie op de website van FC Peuter Profs.

 


Dit bericht delen:

Advertenties