Nijmeegse Anki Willemsen wint Publieksprijs VIVA400 Award 2020

Van onze redactie
5 december 2020
De Nijmeegse Anki Willemsen, voedingscoach en grondlegger van de Lazyfitgirl afslankmethode, werd in de categorie Zorg & Onderwijs genomineerd voor de prestigieuze VIVA400 Award en sleepte met een grote meerderheid van stemmen de Publieksprijs in de wacht. 
Ieder jaar worden er 400 vrouwen genomineerd voor de VIVA400 Award. Zij zijn een grote inspiratie voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben gehaald en door wat ze allemaal nog willen bereiken. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden, een bijzonder idee hadden of een prachtige prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. 

Lazyfitgirl Methode

Anki kampte zelf als tiener met overgewicht. Daarnaast had ze jarenlang onverklaarbare vermoeidheidsklachten en voelde zich daardoor depressief. Na jaren moe te zijn, geen energie te hebben en haar studie aan de pabo zelfs op te moeten geven, bleek dat ze chronisch ziek was: narcolepsie (een slaap- en waakstoornis). Intensief sporten en regelmatig bewegen waren hierdoor niet altijd mogelijk. Dit is het moment dat Anki zich meer in voeding ging verdiepen, een opleiding hierin ging volgen en zo zelf haar Lazyfitgirl Methode ontwikkelde. Inmiddels heeft ze van haar passie een bloeiende business gemaakt en heeft ze, ondanks haar chronische ziekte, meer energie dan ooit.

Non Scale Victories

De methode heeft inmiddels al duizenden vrouwen geholpen om voedzamer te eten, een gezonde relatie met hun lichaam te ontwikkelen en de juiste mindset te krijgen. Het draait bij Anki niet om diëten, maar om het in kleine stappen veranderen van je leefstijl en je te focussen op Non Scale Victories. Dit doet ze door middel van Eetswitchen; voor alles wat je eet, zoeken naar een voedzamer alternatief. Anki biedt haar methode gratis aan (door middel van 2 gratis e-books en gratis coaching via een besloten Facebook community), omdat ze vindt dat een gezonde leefstijl voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Inspireren

Anki wil andere vrouwen ook inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Door voedzamer te eten kreeg ze zelf veel meer energie, een betere huid en viel meer dan 20 kilo af. Anki: ’Genomineerd worden was al erg bijzonder. Ineens sta je tussen 400 inspirerende vrouwen, ieder met haar eigen expertise. Ik heb niet eens durven dromen van de winst, en kijk nu. Het is echt zo’n mooie kroon op mijn werk en om mijn Lazyfitgirl Methode op de kaart te zetten. Dank iedereen voor het stemmen, dit betekent zoveel voor me!’

Kijk voor meer informatie over de Award en het overzicht van alle winnaars op de website van VIVA400. 

Dit bericht delen:

Advertenties