Meet & greet met Splinter Chabot bij Dekker v.d. Vegt

Van onze redactie
3 december 2020
Boekhandel Dekker v.d. Vegt organiseert op donderdagavond 10 december een signeersessie en meet & greet met schrijver, programmamaker en politicoloog Splinter Chabot. 
Op 3 maart dit jaar debuteerde Splinter Chabot op zijn 24e verjaardag met Confettiregen. Het boek werd al snel omarmd door de boekhandel en media. En daar bleef het niet bij. Sinds de verschijning van zijn debuutboek krijgt Splinter dagelijks reacties op zijn openhartige verhaal over zijn coming-out.

In Roze brieven zijn vele reacties op Confettiregen opgenomen. Reacties van ouders, van jongeren die met dezelfde worsteling kampen, van ouderen, van mensen uit de LGBTQ+-gemeenschap, van docenten en nog vele andere. Ontroerende, grappige, gekke, treurige en hoopvolle reacties die Splinter stuk voor stuk beantwoordt. Voor alle lezers van Confettiregen en voor iedereen die worstelt met zijn of haar identiteit zal Roze brieven een waardevolle bron van herkenning zal zijn. Een intieme en ontroerende bundeling waarin een belangrijke boodschap weerklinkt: Het wordt beter! 

Splinter Chabot signeert donderdag 10 december van 18.30 tot 19.30 uur bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers, gevestigd aan de Marikenstraat 29. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties