Hypermodern logistiek complex van Mark Huisman Logistics B.V.

Van onze partner
2 december 2020
Aan de Metaalweg 10 in Weurt staat een hypermodern full-service logistiek complex. Mark Huisman Logistics B.V. heeft deze nieuwe locatie sinds vorig jaar in gebruik.
12,5 jaar geleden is Mark Huisman gestart aan de Binderskampweg 31 en later verhuisd naar de Hogelandseweg 21 in Nijmegen. Daar heeft Mark zijn bedrijf uitgebouwd tot een professionele en betrouwbare logistieke partner. Mark: ‘Met een compleet team van transport professionals werken we iedere dag om ons bedrijf te optimaliseren. De wensen van de klant is het centrale punt. Vandaar uit zorgen we dat alles verloopt zoals het is afgesproken.’

Transport

Mark Huisman Logistics focust zich op transport, op- en overslag en is hiermee een allround logistiek dienstverlener. Mark: ‘Onze missie luidt: zo efficiënt mogelijk werken en vervoeren zodat de klant de beste prijs krijgt én de ruimte in de trucks volledig benut wordt.’ Het bedrijf verzorgt routes van Polen en Noordoost-Duitsland via Nederland naar Spanje en Portugal. Door deelladingen te bundelen zijn gunstige voorwaarden van toepassing, ook voor spoedopdrachten.

Warehouse

De transportsector is constant in beweging, letterlijk en figuurlijk. Daar speelt het bedrijf op in. Vorig jaar is het gloednieuwe hypermoderne warehouse in Weurt geopend. Daar wordt dagelijks hard gewerkt om alles goed, geordend en veilig op te slaan. Mark: ‘Hierdoor hebben we realtime overzicht van de locaties van de goederen, de aantallen en de beschikbaarheid van capaciteit in ons warehouse. Onze ervaren warehousemedewerkers zorgen voor effectiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. Daar zijn wij en onze klanten heel content mee.

Door de uitbreiding van de transport en Warehouse activiteiten heeft het bedrijf extra ruimte gecreëerd. Het hypermoderne Warehouse biedt mogelijkheden op het gebied van op- en overslag, zowel in stellingen als buiten.

Bent u op zoek naar een opslagplaats voor uw goederen of de gehele verzorging van uw logistiek? Neem dan contact op met het team van Mark Huisman Logistics.

Bekijk de website voor meer informatie of bekijk de flyer van het warehouse. 
 


Dit bericht delen:

Advertenties