Automobilist raakt onwel op parkeerplaats aan Energieweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 01 December 2020
Vanmiddag vond omstreeks 14.30 uur een eenzijdig ongeval plaats bij de Makro aan de Energieweg. Een automobilist werd onwel.

De man op leeftijd wilde met zijn auto wegrijden van de Makro en werd onwel achter het stuur. Hij ramde twee geparkeerde auto's, enkele winkelwagens een vangrail en kwam tot stilstand bij de toegangspoort van de groothandel. Meerdere hulpdiensten rukten uit voor het ongeval.  Een verpleegkundige keek de man na. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer controleerde de auto. Een berger sleepte de auto weg. Medewerkers van de groothandel ruimden de onstane ravage op. De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen, omdat zij twijfels hebben over de rijvaardigheid van de man. Als de man zijn rijbewijs terug wil, moet hij bij het CBR een rijvaardigheidstest afleggen. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.