[WINACTIE]: een kerstboom van Café Sint Anneke

Chantal Hermkens
30 november 2020
Vanaf vandaag kun je kans maken op een Nordmann kerstboom. Om alvast in de feeststemming te komen, geven wij 3 bomen van Café Sint Anneke weg. Dit is een grote boom ter waarde van ‚€ 37,50 en twee kleinere bomen ter waarde van ‚€ 25,00. De winnaars worden al op zondag 6 december om 17.00 uur op onze Facebookpagina bekendgemaakt. Zo kan de boom tijdig opgezet en versierd worden.
Vanwege COVID-19 moet de tap bij Café Sint Anneke helaas nog dicht blijven en daarom heeft dit gezellige bruine café het roer tijdelijk omgegooid. Van het verkopen van bier, gaan ze naar het verkopen van kerstbomen en kerstballen. ‘Sint Anneke brengt dit jaar de warmte bij je thuis’ aldus Pierre de Haard, eigenaar van het café. ‘In deze bizarre periode komt het bij elke horecagelegenheid momenteel aan op creativiteit.' Middels de verkoop van kerstbomen en ballen, geven ze daar een feestelijke invulling aan. Dat het café naast eten afhalen en bezorgen nu bomen en ballen gaat verkopen, heeft dan ook alles te maken met het plezieren van gasten. ‘Het zit in ons bloed en we zetten ons dan ook altijd met hart en ziel in om het mensen naar de zin te maken’, vult De Haard aan. 

Support your local

Vanaf vandaag kun je jouw Nordmann boom en/of kerstballen bij Café Sint Anneke afhalen of zelfs laten bezorgen. Om zeker te zijn van een kerstboom, vraagt Sint Anneke jou een mailtje te sturen naar info@stanneke.nl. Ben er op tijd bij! Er kan tot en met 24 december gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van Café Sint Anneke. 

Like, Deel & Tag op onze Facebookpagina

Wil jij graag een kerstboom winnen? Bezoek dan onze Facebookpagina en like & deel ons bericht. Ken jij mensen die ook al staan te springen om een boom, dan mag je die uiteraard taggen. Wie weet ben jij 6 december de winnaar.

Dit bericht delen:

Advertenties