Twee aanhoudingen na steekincident aan Jonkerbosplein

Lars Schwachöfer Zondag 29 November 2020
Vannacht raakte omstreeks 4 uur een man gewond na een steekincident aan het Jonkerbosplein. De politie hield twee verdachten aan.

De hulpdiensten werden even na vier uur gealarmeerd voor een steekincident aan het Jonkerbosplein. Het slachtoffer werd aanspreekbaar op de Burgemeester Daleslaan aangetroffen. Hij kon zelfstandig in de ambulance stappen, waar hij werd nagekeken door ambulancepersoneel. Hij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zocht naar de dader of daders. Agenten zagen twee personen op de Heideparkseweg rennen en hielden hen staande. Zij zijn beide aangehouden als verdachte en werden naar het politiebureau vervoerd. Een aangetroffen mes werd in beslag genomen en veiliggesteld voor sporenonderzoek. De politie kon niet zeggen of het mes op straat of in het bezit van een van de verdachten werd gevonden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.