Auto rolt in vijver aan Weijbroekweg

Lars Schwachöfer Vrijdag 27 November 2020
Vanmorgen rolde omstreeks 9.30 uur een auto in een vijver tussen de Weijbroekweg en Kerkenbos. Een berger haalde de auto uit het water

Een medewerker van een bedrijf aan de 13e straat van de Kerkenbos parkeerde zijn auto, maar vergat deze op de handrem te zetten. Enige tijd later rolde de auto langzaam van de parkeerplaats de vijver tussen Kerkenbos en de Weijbroekweg in. De auto dreef enkele meters verder, tot hij aan de Weijbroekweg op de bodem liep. De politie belde een berger om de auto uit het water te halen.

De berger haalde de auto uit het water en sleepte de auto weg. Waterschap Rivierland controleerde of de auto geen vloeistoffen gelekt had in het water. Niemand raakte gewond. De verzekering van de eigenaar van de auto betaalt de sleepkosten. De auto kan als total-loss beschouwd worden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.