Sieneke trouwt over één week in kerk KK plein

Van onze redactie
1 november 2013
Over precies één week trouwt Sieneke in de Titus Brandsma kerk aan het Keizer Karelplein. Samen met haar verloofde Jan wordt het een trouwerij met een besloten karakter. Sieneke verwierf haar bekendheid door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2010.   

Na de kerkelijke plechtigheid gaan het bruidspaar op pad voor de fotosessie. Vervolgens naar de feest locatie in Wijchen. De huwelijksnacht brengen ze door in hun nieuwe huis. Dit is dan tevens de eerste nacht welke ze aldaar doorbrengen. Ze gaan vlak in de buurt wonen bij haar ouders in Lindenholt. Door haar drukke optreed schema de aankomende weken, zal de huwelijksreis later plaatsvinden.

Pers

Voor de pers zal een foto en vragen sessie plaatsvinden direct nadat het paar in het echt is verbonden. Dit gebeurd in een aparte ruimte in de kerk. Tijdens de mis is er geen pers aanwezig even als het verdere verloop van de dag. 

Titus Brandsma kerk

Deze is gebouwd in 1908 - 1908 en droeg tot 2004 de naam Sint-Jozefkerk.  In dat jaar ging de kerk over naar de Karmelieten en kreeg toen de huidige naam, de Titus Brandsma kerk. Titus Brandsma (1881-1942) was een Nederlandse Karmelietenpater, hoogleraar en publicist uit Friesland.


Dit bericht delen:

Advertenties