Automobilist zonder rijbewijs raakt van Weijbroekweg

Van onze redactie
26 november 2020
Vanavond vond omstreeks 21.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Weijbroekweg. Een automobilist raakte van de weg en reed een verkeersbord uit de grond.
Een man wilde zijn OV-chipkaart opladen bij een supermarkt in de Leuvensbroek, maar kwam erachter dat hij deze verloren had. Om toch op zijn bestemming te komen leende hij een auto van een kennis. In een bocht ter hoogte van de 10e straat van Kerkenbos begon de auto over de weg te glijden. Hij stuurde bij en raakte van de weg. Hierbij reed hij een verkeersbord uit de grond. De auto kwam op het fietspad aan de Weijbroekweg tot stilstand.

Een medeweggebruiker ving de automobilist op. Hij raakte niet gewond. De man stelde zijn vriend op de hoogte van de schade aan de auto. De politie controleerde de bestuurder. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij zou zijn rijexamen over 10 dagen doen. De politie meldt het eenzijdige ongeval door de man bij het CBR. Het is onbekend of de man zijn rijexamen daarna nog mag doen. De eigenaar van de auto parkeerde de auto langs de Weijbroekweg en laat deze op een later tijdstip wegslepen. Het verkeersbord wordt door de gemeente vervangen.


 

Dit bericht delen:

Advertenties