Automobiliste gewond na eenzijdig ongeval op Weijbroekweg

Lars Schwachöfer Woensdag 25 November 2020
Vanmiddag vond omstreeks 14.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Weijbroekweg. Een automobiliste raakte gewond.

Getuigen zagen de automobiliste rijden op de Weijbroekweg richting de IJpenbroekweg, toen ze ter hoogte van de 12e straat van Kerkenbos begon te slingeren en van de weg raakte. Ze kwam tot stilstand tegen een boom. Omstanders verleenden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Omdat de vrouw op leeftijd mogelijk onwel geraakt was achter het stuur en slecht aanspreekbaar was, werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk hoefde de traumahelikopter niet ter plaatse te komen.

De politie leidde het verkeer langs de ongevalslocatie. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De fors beschadigde auto is weggesleept door een berger. Wat de oorzaak van het ongeval is, is nog onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.