Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond

Lars Schwachöfer Zondag 22 November 2020
Vanavond vond omstreeks 22.30 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Nieuwe Dukenburgseweg. Een automobilist raakte van de weg en reed een lantaarnpaal uit de grond.

Een automobilist reed vanaf de Neerbosscheweg de Nieuwe Dukenburgseweg op. De auto gleed uit de bocht, kwam op de middenberm terecht en reed een lantaarnpaal uit de grond. De automobilist kwam met de schrik vrij. Hij raakte niet gewond. De politie zette de weg gedeeltelijk af en leidde het verkeer langs de auto en lantaarnpaal.

Een berger sleepte de auto weg. Hiervoor werd de Nieuwe Dukenburgseweg vanaf de Neerbosscheweg korte tijd afgesloten. De automobilist werd door de berger naar huis gebracht. De politie heeft de lantaarnpaal op een veilige plek gelegd. Enkele andere lantaarnpalen op de Nieuwe Dukenburgseweg zijn uitgevallen. Liander is opgeroepen om de stroom na te kijken. De lantaarnpaal wordt later vervangen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.