Fietser gewond na botsing op van Rosenburgweg

Lars Schwachöfer
19 november 2020
Vanmorgen vond omstreeks 7.30 uur een botsing tussen twee fietsers plaats op de van Rosenburgweg. Een van de fietsers raakte gewond.
Beide fietsers reden elkaar tegemoet op het fietspad aan de van Rosenburgweg. Een van de fietsers kwam op de andere weghelft van het fietspad en botste frontaal tegen zijn tegemoetkomer. Beide fietsers kwamen bij de botsing ten val. Een 12-jarige fietser was getuige van de botsing en alarmeerde de hulpdiensten toen hij zag dat de fietsers niet opstonden. Ambulancepersoneel keek de fietsers na. Een van de fietsers raakte gewond aan zijn pols. Hij kreeg het advies naar het ziekenhuis te gaan, om te laten controleren of hij geen gebroken pols heeft.

De andere fietser raakte ernstiger gewond en bleef langs de weg liggen. Ambulancepersoneel verzorgde een hoofdwond en stabiliseerde de man. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 12-jarige fietser werd door de politie opgevangen. Zijn vader heeft hem opgehaald. De politie heeft de fiets van de man meegenomen. De andere fietser heeft zijn weg op zijn beschadigde fiets vervolgd.

Dit bericht delen:

Advertenties