Man gewond na steekincident op Lindenhoutseweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 17 November 2020
Gisteravond vond omstreeks 17.45 uur een steekincident plaats op de Lindenhoutseweg. Een 39-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats raakte gewond.

De politie kreeg even voor 18.00 uur een melding van een vechtpartij op de Lindenhoutseweg. Vermoedelijk is een verkeersconflict de aanleiding van de vechtpartij. Ter plaatse troffen agenten twee mannen aan. Een van de mannen, een 39-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, bleek gestoken te zijn met een scherp voorwerp.

De man raakte lichtgewond. Hij is na controle door ambulancepersoneel op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. De andere man, een 37-jarige Nijmegenaar, is door de politie aangehouden. Het voorwerp waarmee het slachtoffer gestoken werd, werd niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.