[Winactie] Een heerlijke Sinterklaas slagroomtaart voor het mooiste gedicht of tekening

Van onze redactie
16 november 2020
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, Sinterklaas is weer in het land. In het Sinterklaasjournaal zagen we hoe Sinterklaas en zijn pieten even na het middaguur aanmeerden bij de Dieuwertje Blokkade in Zwalk. Na aankomst ging de Sint direct door naar het Grote Pietenhuis waar hij de komende weken verblijft.

Sinterklaas had goed geluisterd naar de oproep van onze premier en werkt dit jaar vanuit huis. Een huisbezoek van de Sint zit er dit jaar dus niet in, maar gelukkig kan pakjesavond wel gewoon doorgaan. Alle pakjes worden op 5 december geheel coronaproof bezorgd door de pieten en de bol.coms van deze wereld.

Voor de Nijmeegse kinderen en pappa’s en mamma’s heeft de Sint nog een verrassing. De Sint is dol op tekeningen en gedichten en zou het geweldig vinden om deze via de digitale brievenbus te mogen ontvangen. De mooiste, leukste of meest originele inzendingen worden beloond met een heerlijke Sinterklaas slagroomtaart van Stadsbakkerij de Bie in Nijmegen.  

Meedoen is eenvoudig, mail je gedicht of ingescande tekening vóór 1 december naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Vermeld duidelijk je naam, leeftijd (alleen op de tekeningen) adres en telefoonnummer en voor wie het gedicht bestemd is. Op zaterdagochtend 5 december worden de winnaars door Sinterklaas hoogstpersoonlijk bekendgemaakt in een videoboodschap op de website en Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen.


Dit bericht delen:

Advertenties