Automobilist gewond na kop-staartbotsing op Tunnelweg

Van onze redactie Zondag 15 November 2020
Vanmiddag vond omstreeks 14.45 uur een kop-staartbotsing plaats op de Tunnelweg. Een automobilist raakte lichtgewond

De bestuurders van twee auto's reden op de Tunnelweg richting de Tweede Oude Heselaan, toen een van de bestuurders door onbekende oorzaak achterop zijn voorganger reed. Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd voor het ongeval. De politie zette een deel van de weg af. De brandweer controleerde beide voertuigen. Het achterste voertuig raakte fors beschadigd bij de botsing.

Ambulancepersoneel keek beide bestuurders en de bijrijders van het voorste voertuig na. De bestuurder van het achterste voertuig is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger sleepte het voertuig weg. De bestuurder van het voorste voertuig kon zijn weg met zijn inzittenden vervolgen. Het verkeer ondervond langere tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.