Ex-kankerpatiënt loopt halve marathon voor KWF Kankerbestrijding

Van onze redactie Zaterdag 14 November 2020
Precies 10 jaar geleden kreeg Lennart in november de diagnose lymfeklierkanker. Hij werd behandeld en kwam er relatief goed vanaf. Nu, 10 jaar later, is hij een gezonde jongeman en wil graag iets terug doen en geld inzamelen voor de kankerbestrijding. Samen met vrienden Sjoerd en Bram loopt hij op zaterdag 21 november een halve marathon door de straten van Nijmegen voor KWF Kankerbestrijding.   

Lennart had het geluk dat er genoeg onderzoek was gedaan naar zijn type kanker waardoor hij snel behandeld kon worden en hij zich nu gezonder voelt dan ooit. Helaas kan niet iedereen dat zeggen en is er nog steeds geld nodig voor onderzoek. Met het lopen van deze halve marathon, de Nimma Run, probeert Lennart donateurs te werven en anderen te inspireren ook in actie te komen voor de kankerbestrijding. 

Het streefbedrag bedraagt 5000 euro en ondertussen is er al ruim 3600 euro gedoneerd. Doneren kan via de website van KWF Nimma Run. Kijk ook op YouTube voor de video die speciaal voor deze actie is gemaakt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.