Boessenvloeren onbetwist dé pvc-vloerenspecialist van de regio!

Van onze partner Donderdag 12 November 2020
Het Wijchense bedrijf Boessenvloeren levert en plaatst vloeren voor alle mogelijke toepassingen, waarin zij alle klantgroepen voorziet van de allerhoogste kwaliteit vloeren. Van grote zakelijke projecten tot woningen van particulieren.

Door de samenwerking met verschillende grote leveranciers en ervaren vakmensen staat het bedrijf aan de Graafseweg 642 op Alverna garant voor topkwaliteit van al haar producten.

Boessenvloeren B.V. is specialist in het leveren en leggen van pvc-vloeren in woningen. Samen met u gaat het op zoek naar de meest optimale vloerafwerking die past bij uw woning of budget. Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen, dan is het ook mogelijk de showroom te bezoeken. U bent van harte welkom na telefonische afspraak via 06-51630855. www.boessenvloeren.nl.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.