Online benefietconcert voor Café 't Paleis

Van onze redactie
12 november 2020
Zaterdagavond 14 november vindt er een online-benefietconcert plaats voor de uitbaters van Café 't Paleis. Dit café werd enkele weken geleden getroffen door brandstichting waarbij een uniek en waardevol kunstwerk verloren ging. Met de opbrengst van de avond hopen de initiatiefnemers een nieuw kunstwerk te kunnen kopen. Het concert vindt plaats bij theater A Good Vibration in de Bloemerstraat, maar is alleen online via livestreaming te volgen.
Penelope Janssen nam het initiatief voor de benefietavond en wist stamgasten Frank Boeijen en Ger Hoeijmakers te enthousiasmeren voor een optreden. Ook de eigenaren van theater A Good Vibration in de Bloemerstraat reageerden enthousiast en stelden geheel belangeloos hun concertzaal beschikbaar.

Niet alleen Frank Boeijen en Ger Heijmakers brengen een aantal nummers ten gehore, ook initiatiefneemster Penelope Janssen speelt met haar band covers die door de kijkers kunnen worden aangevraagd. Journalist Sinan Can geeft op geheel eigen wijze invulling aan het programma.

Om de optredens via livestream te kunnen zien wordt een vrijwillige donatie gevraagd, die geheel ten goede komt aan Café 't Paleis. Doneren kan door het invullen van een formulier op de website van Frank Boeijen. Na aanmelding en donatie ontvang je per mail een persoonlijke link waarmee je thuis de livestream kunt volgen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties