Politie treft hennepkwekerij in bedrijfspand aan Beurtvaartweg

Lars Schwachöfer Dinsdag 10 November 2020
De politie trof vanmiddag een grote hennepkwekerij aan in een bedrijfspand aan de Beurtvaartweg. De kwekerij is ontmanteld.

De politie kreeg een anonieme tip dat er zaken niet in orde zouden zijn in het bedrijfspand. Agenten gingen naar het pand en riepen de hulp van de brandweer in omdat er mogelijk een drugslab in het pand zou zitten. De brandweer en politie controleerden het pand op boobytraps. Meerdere deuren in het pand moesten opengebroken worden. De brandweer verrichtte metingen in het pand. In meerdere ruimtes werden hennepkwekerijen aangetroffen. De politie laat weten dat er zo'n 1000 planten stonden.

De kwekerijen worden ontmanteld en de planten vernietigd. Dit zal nog enige tijd in beslag gaan nemen. Liander sluit de stroom af. Vitens sluit het water af. Voor de kwekerijen was sprake van diefstal van water en stroom. Hiervan wordt aangifte gedaan. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.