Lokaal Compliment 2020 met online feest

Van onze redactie
10 november 2020
Vrijdag 13 november a.s. organiseert de Vrijwilligers Centrale Nijmegen samen met de gemeente een feestelijke avond om alle vrijwilligers in onze stad te bedanken. Rondom de uitreiking van 'Het Lokaal Compliment 2020' is van 19.30 tot 22.30 uur een online-avond vol entertainment georganiseerd.
De avond is bedoeld voor iedereen die zich dit jaar als vrijwilliger heeft ingezet. Het maakt niet uit of dit wekelijks of maar één keer was. Ook mensen die zich inzetten voor hun buurt zijn van harte welkom.

‘De Vrijwilligers Centrale wil iedereen bedanken. Zeker in deze tijd waarin zoveel mensen wat extra`s doen voor een ander’, aldus directeur Mirjam Kaptein. Het wordt zelfs online een heel gezellige avond met veel humor, leuke quizzen, mooie prijzen, cabaret en muziek. En dat kan allemaal thuis vanuit een luie stoel of achter de computer.

Gastheer is Bennie Solo die op zijn eigen ludieke manier de onderdelen aan elkaar praat. Cabaretier Joop Vos brengt een vrolijke act met sketches en liedjes. Door een heuse pub-quiz en een bingo, waarmee leuke prijzen te winnen zijn, worden de deelnemers interactief bij het feest betrokken. Hoogtepunt is de uitreiking van het Lokaal Compliment, voor een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft ingezet.

De Vrijwilligerscentrale viert haar 40-jarig bestaan. Tijdens het programma vindt de aftrap plaats voor het Nationaal Jaar 2021 met als motto: ‘Mensen maken Nederland’.

Meedoen is gemakkelijk. Vooraf even aanmelden op de website van de Vrijwilligers Centrale Nijmegen. Als het e-mailadres is ingegeven stuurt de organisatie een mail met de link naar de avond. Inloggen kan dan op vrijdag vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur.

 


Dit bericht delen:

Advertenties