Gedeelte Hengstdalseweg langdurig afgesloten

Van onze redactie Vrijdag 30 Oktober 2020
Als gevolg van werkzaamheden is een deel van de Hengstdalseweg vanaf maandag 2 november 07.00 uur langdurig afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Beukstraat en de Sophiaweg. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd en kennen een doorlooptijd tot eind april volgend jaar.

Het gedeelte tussen de Beukstraat en de Sophiaweg wordt omgebouwd tot een fietsstraat waar men 30 km per uur mag rijden. Verder wordt de riolering vervangen en komt er een speciaal ‘infiltratieriool’ tegen wateroverlast. De karakteristieke kastanjebomen krijgen een verbeterde grondstructuur, er komen nieuwe bomen en het park dichtbij de Sophiaweg wordt iets groter.

De werkzaamheden worden in 4 fases uitgevoerd. De Hengstdalseweg tussen de Beukstraat en de Sophiaweg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Er is een omleiding.

Kijk voor meer informatie en het ontwerp op de site van Mijn Wijkplan van de gemeente Nijmegen.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 03-11-2020 om 02:28 door petrus
Maak van nijmegen gewoon 1 groot fietspad joh.Stelletje achterlijken hier in de gemeenteraadReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.