Zevenheuvelenlopers krijgen volledige inschrijfgeld terug

Van onze redactie
28 oktober 2020
Alle lopers die zich hadden ingeschreven voor de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop op 14 en 15 november krijgen het volledige inschrijfgeld terug. Omdat het maken van kosten zo lang mogelijk is uitgesteld, kan de organisatie het volledig betaalde bedrag retourneren. Naast het inschrijfgeld, krijgen de lopers ook het bedrag voor eventuele extra's als T-shirts, medailles en treinkaartjes terug.
De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop vroeg naar aanleiding van de afgelasting van de 37e NN Zevenheuvelenloop aan ingeschreven lopers om mee te denken over de nabije toekomst van het evenement. De lopers gaven de voorkeur aan om in het voorjaar van 2021 alsnog deel te nemen aan de NN Zevenheuvelenloop.

Bij de enquête konden deelnemers een keuze maken tussen een gratis virtual run, het betaalde inschrijfgeld terugkrijgen of een editie in het voorjaar van 2021. Bijna de helft van de ingeschreven lopers reageerde op de korte vragenlijst. Het grootste deel gaf een voorkeur aan voor een NN Zevenheuvelenloop in het voorjaar van 2021. Voor een virtuele editie is beduidend minder animo dan voor een loop in het voorjaar.

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: ‘De uitslag van de enquête sterkt ons gevoel om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor een NN Zevenheuvelenloop in het voorjaar zijn. Ik moedig iedereen aan om in de tussentijd vooral te blijven hardlopen.’

 


Dit bericht delen:

Advertenties