Sint Annastraat vanaf zaterdag vier dagen afgesloten

Van onze redactie Dinsdag 27 Oktober 2020
Vanaf zaterdagochtend 31 oktober tot en met dinsdagavond 3 november is de Sint Annastraat nabij het kruispunt met de Groenestraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Vitens zet in deze vier dagen de bestaande ruwwaterleiding om naar een distributieleiding. Deze werkzaamheden komen voort uit het buiten bedrijf stellen van het waterpompstation aan de Nieuwe Marktstraat.

In de Nieuwe Marktstraat zijn nieuwe waterleidingen aangelegd en loze leidingen verwijderd. In het Kronenburgerpark vult de aannemer putten, loze leidingen en tunnels op met vulschuim om onnodige aantasting van het park te voorkomen. Ook voor de loze leidingen van de Nieuwe Marktstraat en de Sint Annastraat is een duurzame oplossing gekozen. Deze worden omgezet naar een distributieleiding. Bijkomend voordeel van deze aanpak is dat de Sint Annastraat ter hoogte van het kruispunt met de Groenestraat en de Groenewoudseweg slechts een aantal dagen afgesloten is voor gemotoriseerd verkeer.

De Sint Annastraat is ter hoogte van het kruispunt tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Openbaar vervoer (lijn 6 en 83) volgt de dienstregeling via een omleiding. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens deze werkzaamheden het werkgebied veilig passeren.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.