Sint Annastraat vanaf zaterdag vier dagen afgesloten

Van onze redactie
27 oktober 2020
Vanaf zaterdagochtend 31 oktober tot en met dinsdagavond 3 november is de Sint Annastraat nabij het kruispunt met de Groenestraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Vitens zet in deze vier dagen de bestaande ruwwaterleiding om naar een distributieleiding. Deze werkzaamheden komen voort uit het buiten bedrijf stellen van het waterpompstation aan de Nieuwe Marktstraat.
In de Nieuwe Marktstraat zijn nieuwe waterleidingen aangelegd en loze leidingen verwijderd. In het Kronenburgerpark vult de aannemer putten, loze leidingen en tunnels op met vulschuim om onnodige aantasting van het park te voorkomen. Ook voor de loze leidingen van de Nieuwe Marktstraat en de Sint Annastraat is een duurzame oplossing gekozen. Deze worden omgezet naar een distributieleiding. Bijkomend voordeel van deze aanpak is dat de Sint Annastraat ter hoogte van het kruispunt met de Groenestraat en de Groenewoudseweg slechts een aantal dagen afgesloten is voor gemotoriseerd verkeer.

De Sint Annastraat is ter hoogte van het kruispunt tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Openbaar vervoer (lijn 6 en 83) volgt de dienstregeling via een omleiding. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens deze werkzaamheden het werkgebied veilig passeren.

 


Dit bericht delen:

Advertenties