Fietser lichtgewond na aanrijding in Gildekamp

Lars Schwachöfer Zondag 25 Oktober 2020
Vanmorgen vond omstreeks 11.15 uur een aanrijding plaats in de 10e straat van de Gildekamp. Een fietser raakte lichtgewond.

Een automobiliste sloeg vanaf de Sint Agnetenweg af de 10e straat van de Gildekamp in. Daarbij reed ze een fietser aan. Waar de fietser vandaan kwam, is nog onbekend. De fietser kwam bij de aanrijding ten val. De automobiliste en omstanders hielpen de fietser en alarmeerden een ambulance.

Ambulancepersoneel keek de fietser na. Hij is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto en fiets raakten lichtbeschadigd bij de aanrijding. De automobiliste kon haar weg na korte tijd vervolgen. De fiets is door een kennis van de fietser opgehaald.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.