Voetganger en hond lichtgewond na aanrijding op Paul Krugerstraat

Lars Schwachöfer Dinsdag 20 Oktober 2020
Vanavond vond omstreeks 18.15 uur een aanrijding plaats op de Paul Krugerstraat. Een voetganger en zijn hond raakten lichtgewond.

Een man stak met zijn hond de Paul Krugerstraat over op de voetgangersoversteekplaats (zebrapad) naar het Daniëlsplein. Aan de overkant blafte een andere hond, waarop zijn hond reageerde. Hij haalde zijn hond in met de lijn. Een automobiliste zag de man met zijn hond niet op het zebrapad staan en reed beiden aan. Omstanders en bewoners van de Simon Stevinstraat boden eerste hulp en belden 112.

Een hondengeleider van de politie ving de hond op. Omwonenden brachten een deken voor de hond. Ambulancepersoneel verbond de poot van de hond en keek de man na. De man hoefde niet naar het ziekenhuis. Een medewerkster van de Dierenambulance was snel ter plaatse en bracht de hond naar een dierenarts. De auto raakte lichtbeschadigd. De automobiliste kon haar weg na korte tijd vervolgen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.