[Winactie] Kerst mini fotoshoot bij ViWa Fotografie

Van onze partner
20 oktober 2020
Een mini fotoshoot in kerstsfeer met sneeuw en warme choco, ViWa Fotografie in Wijchen heeft het allemaal in huis en creëert de perfecte sfeer voor deze bijzondere kerst-fotoshoot. Reserveer nu alvast een plekje in de studio en geniet samen met je gezin van de voorpret op kerst 2020.
Fotograaf Vincent van der Linden en zijn collega’s weten als geen ander bij de fotoshoots een sfeer te creëren waarbij zowel kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren zich op hun gemak voelen. En dat is belangrijk, want ViWa Fotografie staat voor kwaliteit en spontane natuurgetrouwe foto’s.

De kerst mini fotoshoot is geheel coronaproof en duurt ongeveer 45 minuten. Na de fotoshoot ga je samen de foto’s uitzoeken en bespreek je onder het genot van een lekkere warme choco, koffie of thee, welke design jouw voorkeur heeft voor de kerstkaart.

De totale fotoshoot inclusief 5 digitale bestanden en 10 gedrukte kerstkaarten kost € 54,- voor vier personen (inclusief kids). Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 7,50 en voor de sneeuwmachine geldt een toeslag van slechts € 5,-. Een fotoshoot voor alleen kinderen (maximaal 2) kost € 39,-.

Levering van de foto’s en kerstkaarten duurt maximaal één week. Reserveren kan via de website van ViWa Fotografie of mail naar info@viwafotografie.nl .

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je kans op een gratis kerst mini fotoshoot van ViWa Fotografie. De winnaar wordt op woensdag 28 oktober om 19.00 uur bij dat bericht bekend gemaakt.

 


Dit bericht delen:

Advertenties