Forse rookontwikkeling bij keukenbrand in Vermeerstraat

Frank van Raaij Maandag 19 Oktober 2020
Vanmiddag ontstond omstreeks 14.45 uur een keukenbrand in de Vermeerstraat in Nijmegen-Oost. De bewoners konden zichzelf in veiligheid brengen en niemand raakte gewond. De brandweer bluste de brand en verrichte metingen naar koolmonoxide in de aangrenzende woningen.

De brand ontstond doordat tijdens het koken de vlam in de pan sloeg. De oppas van het gezin waarschuwde de bewoners die op dat moment op zolder waren. Iedereen kon veilig en ongedeerd de woning verlaten. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit en bluste de brand.

Volgens de brandweer was er sprake van forse schade aan de keuken en flinke rookschade door de gehele woning. Het gezin is opgevangen door buurtbewoners. 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.