Wolfskuilseweg afgesloten vanwege gaslekkage

Lars Schwachöfer Vrijdag 16 Oktober 2020
Vanmiddag werd omstreeks 18.00 uur een gaslekkage ontdekt in de Perzikstraat. De omgeving is afgezet. De Wolfskuilseweg is afgesloten voor verkeer.

Een bewoonster van de Perzikstraat rook een sterke gaslucht op straat en alarmeerde andere bewoners. Ook zij roken een sterke gaslucht. Een bewoner alarmeerde Liander en de brandweer. De brandweer en Liander voerden meerdere metingen in woningen en op straat uit om de lekkage te zoeken. De politie sloot de Perzikstraat en een deel van de Wolfskuilseweg af voor verkeer.

Een gezin is op advies van de brandweer buiten hun woning gebleven. Zij hebben een altenatieve slaapplek voor vannacht geregeld. Handhavers van de gemeente namen de afzetting op de Wolfskuilseweg bij de Mandarijnstraat en de Schependomlaan over, zodat agenten beschikbaar waren voor andere meldingen. Liander heeft een graafmachine laten komen op de gashoofdleiding bloot te leggen. Daarna werd het lek verholpen. Omstreeks 22.30 uur werd de Wolfskuilseweg weer vrijgegeven voor verkeer. Een deel van de Perzikstraat blijft nog enige tijd afgesloten vanwege de werkzaamheden door Liander.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.