Filmserie als alternatief voor kerstsprookje Kinderboerderij De Goffert

Frank van Raaij
16 oktober 2020
Geen trollen, feeën, engelen en muzikanten op het terrein van Kinderboerderij De Goffert; het traditionele kerstsprookje kan dit jaar vanwege corona helaas niet doorgaan.
Al meer dan 15 jaar organiseert Kinderboerderij De Goffert samen met medewerkers van Stichting Driestroom en vele andere vrijwilligers in de maand december het kerstsprookje op haar terrein. Het tweedaagse festijn trekt jaarlijks gemiddeld 3 tot 4 duizend bezoekers en wordt hooggewaardeerd om haar feeërieke en betoverende sfeer.

Nick Albers, beheerder van de kinderboerderij, bedacht een coronaproof alternatief. Nick liet zich inspireren door de verbeeldingskracht van films en video’s en nam het initiatief om een eigen filmserie te produceren. De serie wordt opgenomen op de kinderboerderij en is een soort van digitale rondgang in de sprookjeswereld zoals kinderen die kennen van het jaarlijkse kerstsprookje.

De serie wordt medio december aangeboden op de website en Facebookpagina van Kinderboerderij De Goffert. Over de verhaallijn wil Nick nog niet te veel kwijt, de komende weken wordt stukje bij beetje een tipje van de sluier gelicht op de website van de Kinderboerderij

 


Dit bericht delen:

Advertenties