Boessenvloeren: Alles onder één dak tegen de scherpste prijs

Van onze partner Woensdag 14 Oktober 2020
Alex en Amanda Boessen zijn met hun Boessenvloeren gevestigd aan de Graafseweg 642 op Alverna. Het bedrijf levert en legt al meer dan 35 jaar PVC- en gietvloeren in binnen- en buitenland.

Dat doet het Wijchense bedrijf voor particulieren, bedrijfspanden en vakantieparken in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Tjechië en Oostenrijk. Tevens is men altijd op zoek naar de nieuwste trends voor uw woning of bedrijfspand. ‘Maar we zijn ook scherp geprijsd!’, laat Alex Boessen weten. De ervaren vakmensen van het Alvernese bedrijf staan al sinds 1996 klaar met topkwaliteit producten die passen bij úw woning. ‘Wij gaan uiteraard altijd samen met de klant op zoek naar een passende vloer. En hierin hebben we een brede keuze.’ De keuze van de 0,55 mm PVC-Vloeren is inderdaad erg groot en u kiest hiermee tevens voor een onderhoudsarme vloer met de uitstraling van een houten, beton- of tegelvloer. En dat met de aantrekkelijke prijs van € 44,95 per m2 inclusief.

Meer info vindt u op de website.

Maakt u geheel vrijblijvend een afspraak voor de showroom en bel Alex: 0651630855.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.