Politie onderzoekt autobrand in Biezenstraat

Lars Schwachöfer Woensdag 14 Oktober 2020
Vannacht vond omstreeks 1 uur een autobrand plaats in de Biezenstraat. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Bewoners van de straat ontdekten de brand in de geparkeerde auto en alarmeerden de brandweer. De politie hield omwonenden op afstand van de brand. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de voorzijde van de auto uitbrandde. De politie sprak met de eigenaar van de auto en bewoners van de straat.

Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand. Agenten zetten de auto af met lint. De Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto. Na het onderzoek wordt de auto weggesleept door een berger.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.