Auto belandt op de kop in Couwenbergstraat

Lars Schwachöfer Zondag 11 Oktober 2020
Vanmorgen vond omstreeks 11.30 uur een aanrijding plaats in de Couwenbergstraat. Een auto belandde op de kop.

De bestuurder van een auto reed met zijn bijrijder op de Geeresteinstraat en wilde de Couwenbergstraat oprijden. Daarbij zag hij een andere auto over het hoofd en reed tegen de zijkant van de auto. De bestuurder van de auto op de Couwenbergstraat probeerde na de botsing bij te sturen en sloeg nadat hij een stoep raakte over de kop. De auto bleef op de kop liggen. De bestuurder kon zelf zijn auto verlaten.

Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. De brandweer hoefde niet in actie te komen. Niemand raakte gewond. Een berger trok de auto weer overeind en sleepte beide voertuigen weg. Uit onderzoek blijkt dat de auto op de kop sloeg doordat de bestuurder sterk bijstuurde. De auto reed niet harder dan 30 kilometer per uur. Verkeer ondervond langere tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.