Auto raakt van Weijbroekweg tegen boom

Van onze redactie Zaterdag 10 Oktober 2020
Vanavond vond omstreeks 19.00 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Weijbroekweg. Een auto raakte van de weg.

De bestuurder reed met zijn bijrijdster richting de Ackerbroekweg, toen de auto ter hoogte van de 10e straat van de Wedesteinbroek van de weg raakte. De auto kwam tot stilstand tegen een boom. Meerdere hulpdiensten werden  gealarmeerd. De brandweer hoefde niet ter plaatse te komen. De politie leidde het verkeer langs de ongevalslocatie.

Een verpleegkundige controleerde beide inzittenden. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een berger sleepte de fors beschadigde auto weg. De politie laat weten dat er geen alcohol of drugs in het spel is. De bestuurder was afgeleid, waardoor hij van de gladde weg raakte.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.