Automobilist rijdt door na kop-staartbotsing op Graafseweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 10 Oktober 2020
Vanmiddag vond omstreeks 13.45 uur een kop-staartbotsing plaats op de Graafseweg. De veroorzakende automobilist ging ervandoor.

De bestuurder van een auto reed met zijn bijrijders op de Graafseweg, toen hij van achter aangereden werd. De automobilist zette zijn auto in de Burghardt van den Berghstraat, maar de automobilist die achterop reed ging ervandoor. De kentekenplaat bleef achter. De politie nam de kentekenplaat in beslag. Omdat de man doorreed na een aanrijding, betreft het een strafrechtelijk onderzoek en doet de politie geen uitspraken over het merk en model auto.

Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van de auto. Een vrouw raakte lichtgewond, maar hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto raakte lichtbeschadigd. Agenten spraken met de inzittenden en getuigen. Daarna konden zij hun weg vervolgen. De zaak is in onderzoek.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.