Aanhouding na steekincident in Kronenburgerpark

Lars Schwachöfer Vrijdag 09 Oktober 2020
De politie kreeg vanavond omstreeks 22.15 uur een melding van een steekincident in het Kronenburgerpark. Een 30-jarige Nijmegenaar werd aangehouden.

Meerdere eenheden van de politie rukten uit naar de melding van een steekincident in het Kronenburgerpark. Agenten spraken met getuigen en een man die zei dat hij gestoken was met een mes. Hij liet een kleine wond zien, maar hoefde niet behandeld te worden. Volgens de politie is het onduidelijk of de verwonding veroorzaakt is door een mes.

Een van de aanwezige mannen werd door de politie aangehouden. De 30-jarige Nijmegenaar bleek een keukenmes bij zich te dragen. De man is overgebracht naar het politiebureau en wordt later verhoord. Wat zijn rol bij het incident is, is nog onbekend. De politie verzocht de andere mannen het park te verlaten. De politie doet verder onderzoek naar het incident.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.