Flexibel woningproject Hof van Holland biedt koper maximale keuzevrijheid

Van onze redactie
9 oktober 2020
De gemeente Nijmegen en Keyserhoff Vastgoed hebben vanochtend een de overeenkomst getekend voor verkoop van bouwgrond voor 31 grondgebonden koopwoningen in een bouwvlek in Hof van Holland, ten zuidoosten van het te realiseren centrumgebied 'Hart van de Waalsprong'.
Keyserhoff Vastgoed ontwikkelt de woningen met een bijzonder flexibel concept dat kopers veel vrijheid biedt in bijvoorbeeld de woningbreedte, het aantal bouwlagen en de gevelindeling van hun huis. De verkoop van de woningen wordt verwacht begin 2021; start van de bouw van de woningen is beoogd in het derde kwartaal van 2021.

Online woonconfigurator

Keyserhoff Vastgoed biedt de koopwoningen aan via het Woonmodule-concept. De potentiële koper kan aan de slag met een online woonconfigurator die de keuzemogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje direct inzichtelijk maakt. Hiermee kan de koper – binnen kaders – een eigen identiteit aan de woning geven. Het uiteindelijke bouwplan is dan afhankelijk van keuzes van de kopers.

Luuk Arts van Keyserhoff Vastgoed: ‘De 31 woningen zijn door de vele ontwerpvariaties voor een breed publiek aantrekkelijk, omdat er meerdere variaties in plattegronden, gevels en volume mogelijk zijn.'

Noël Vergunst, wethouder stedelijke ontwikkeling: ‘Het project van Keyserhoff Vastgoed is een mooie toevoeging aan Hof van Holland. Door het flexibele woonconcept, maar ook omdat de woningen in het middel dure koopsegment financieel bereikbaar zijn voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor zowel gezinnen als vitale senioren.'

Levendig stadshart 

Hof van Holland in de Waalsprong is een nieuwe woonbuurt voor het nieuwe, stadse wonen. Naast beschutte woonbuurten komt er een levendig stadshart met naastgelegen stationsgebied. In het centrumgebied komt een gemengd programma voor winkelen, wonen, werken, recreëren en ontmoeten.


Dit bericht delen:

Advertenties