Bewoner Molenweg meldt zich bij politie na inval

Van onze redactie Lars Schwachöfer Donderdag 08 Oktober 2020
De politie deed afgelopen dinsdagochtend een inval in een bovenwoning aan de Molenweg. De bewoner was niet aanwezig, maar meldde zich vandaag bij de politie.

De politie had aanwijzingen dat de bewoner van een bovenwoning aan de Molenweg in het bezit zou zijn van een vuurwapen en drugs. Afgelopen dinsdagochtend forceerden agenten de deur van de kamer en deden een inval. De bewoner was op dat moment niet aanwezig. Wel werden diverse spullen, waaronder drugs, in beslag genomen. Om wat voor spullen, soort drugs en welke hoeveelheid het gaat, maakt de politie niet bekend. Er werd geen vuurwapen aangetroffen.

De politie deed onderzoek naar een mogelijke verblijfplaats van de verdachte. Vandaag meldde de man zich op het politiebureau. De wijkagent laat weten dat de man met zijn raadsman was. De man is ingesloten en wordt later verhoord in verband met het overtreden van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Na het verhoor wordt de zaak overgedragen aan het Openbaar Ministerie.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.