Fietser lichtgewond na aanrijding op Sint Annastraat

Lars Schwachöfer Maandag 05 Oktober 2020
Vanavond vond omstreeks 22.00 uur een aanrijding plaats op de Sint Annastraat. Een fietser raakte lichtgewond.

Een automobilist reed vanaf de Hatertseweg de Sint Annastraat op, toen plots een fietser overstak. De fietser belandde op de voorkant van de auto en kwam vervolgens ten val. De politie zette 1 rijstrook van de Sint Annastraat staduitwaarts, en 1 rijstrook van de Haterseweg naar de Sint Annastraat af. Ambulancepersoneel keek de man na.

De fietser is voor verdere controle en behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger sleepte de auto weg. De fiets werd door de politie meegenomen. Omstreeks 23.00 uur werden de rijstroken weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.