Terell Ondaan op huurbasis naar NEC

Van onze redactie
3 oktober 2020
NEC heeft zich versterkt met Terell Ondaan. De 27-jarige aanvaller komt over van Grenoble en wordt gehuurd tot het einde van dit seizoen. De geboren Amsterdammer sluit per direct aan bij de Nijmeegse selectie. NEC heeft tevens een optie tot koop bedongen.

Ondaan doorliep de jeugdopleidingen van HFC Haarlem, Ajax en AZ. Na laatstgenoemde club vertrok Ondaan naar Telstar, waar hij zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Willem II trok hem korte tijd later transfervrij aan en in Tilburg promoveerde Ondaan naar de Eredivisie. Later zou de multifunctionele aanvaller nog uitkomen voor Excelsior, BB Erzurumspor, PEC Zwolle en Telstar, waarna hij vorig jaar tekende bij Grenoble Foot 38. Met 189 officiële wedstrijden in het betaald voetbal tekent Ondaan nu in Nijmegen.

Algemeen directeur Wilco van Schaik over het aantrekken van Ondaan: 'Na het vertrek van Ole Romeny en Etien Velikonja zochten we nog een aanvallende versterking. Bij voorkeur zou dat een speler zijn met ervaring en daarnaast de nodige specifieke kwaliteiten. Zo kwamen we uit bij Terell Ondaan. Terell is een rechtsbenige aanvaller met power, snelheid en scorend vermogen. Met zijn leeftijd, multifunctionaliteit en kwaliteiten denken we dat hij een welkome versterking is voor NEC We wensen Terell veel succes bij onze club!'

'Ik ben blij om terug te zijn in Nederland en te tekenen bij NEC. Ik mocht op huurbasis vertrekken bij Grenoble en NEC maakte hun interesse kenbaar. We zijn toen in gesprek gegaan en daar heb ik een heel positief gevoel aan overgehouden. NEC heeft een jonge talentvolle groep en ik hoop met mijn ervaring het komende jaar van waarde te kunnen zijn om het elftal beter te laten functioneren', aldus Terell Ondaan. 


Dit bericht delen:

Advertenties