Wegen NEC en Etien Velikonja scheiden

Van onze redactie
25 september 2020
Etien Velikonja keert terug naar zijn geboorteland Slovenië. De 31-jarige spits vertrekt op huurbasis naar ND Gorica, de ploeg waar NEC hem vorig jaar transfervrij van overnam. Het contract van Velikonja liep nog één seizoen door bij de Nijmeegse club.  
Algemeen directeur Wilco van Schaik over het vertrek van Velikonja: 'We hebben Etien vorig seizoen met de nodige verwachtingen naar Nijmegen gehaald en we moeten zo eerlijk zijn dat het niet is gelopen zoals we dat beiden vooraf hadden gehoopt. Dat gebeurt soms in het voetbal. Etien is een fantastische prof en heeft, ook toen hij minder uitzicht had op speeltijd, altijd alles gegeven tijdens trainingen en wedstrijden waarin hij minuten kreeg. Met deze transfer keert hij niet alleen terug op bekend terrein, maar heeft hij ook weer dagelijks zijn familie om zich heen. We bedanken Etien voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de toekomst.'
 

 

Velikonja speelde in totaal zestien officiële duels voor de Nijmeegse ploeg, waarvan één in het huidige seizoen. De Sloveense spits maakte hierin twee goals en gaf vier assists. 


Dit bericht delen:

Advertenties